Logo
Menu 

Βαπτιστικά Ρούχα για Παιδιά

Η έρευνα για την αγορά των βαπτιστικών ρούχων είναι η πρώτη σημαντική αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας ο νονός ή η νονά πριν γίνει και επίσημα ο πνευματικός πατέρας του μωρού. Η αναζήτηση πρέπει να είναι προσεκτική και επισταμένη. Αν θέλετε το μωράκι να ξεχωρίζει πραγματικά στη βάπτιση, φορέστε του απλά, αλλά προσεγμένα και στιλάτα βαπτιστικά ρουχαλάκια, μοναδικά για μια τέτοια μέρα.

Βάπτιση για κοριτσάκια

v6Εδώ σίγουρα δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε εναλλακτικές, αντιθέτως μπορεί να χαθείτε ανάμεσα στις άπειρες επιλογές σε βαπτιστικά ρούχα, χρώματα και υφάσματα που υπάρχουν στην αγορά. Το πιο σύνηθες χρώμα που επιλέγεται για τις μικρές πριγκίπισσες είναι το ροζ. Το καλοκαίρι όμως οι επιλογές γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, με μια μεγάλη ποικιλία βαπτιστικών από ρουχαλάκια σε διάφορα χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια.

Κλασικά φουστανάκια με πιέτες, φρου-φρου και δαντέλες ή σετάκια από φουστίτσες και χαριτωμένα μπλουζάκια ακολουθούν πάντα τις τάσεις της μόδας στη βάπτιση και ανανεώνονται συνεχώς. Κάποια ζακετούλα συμπληρώνει ιδανικά το σετ, ενώ για το κεφάλι ένα καπελάκι, μια μικρή κορώνα ή ακόμη πιο απλά και στιλάτα ένα διακριτικό στεφανάκι με λουλούδια, θα κάνει την πρώτη εμφάνιση της μικρής σας κυρίας αλησμόνητη.

Βάπτιση για αγοράκια

Συνήθως, η μόδα στα βαπτιστικά ρούχα επιτάσσει να ντύνονται οι μικροί μπόμπιρες σαν κύριοι. Ένα παιδικό κοστουμάκι με πουκάμισο, γιλεκάκι, παντελόνι και σακάκι είναι η πιο συχνή πρόταση των καταστημάτων με βαπτιστικά. Ωστόσο, τέτοιες «εμφανίσεις» μπορεί να είναι βαριές και κουραστικές για τα παιδάκια.

Κάποιες μαμάδες και νονές επιλέγουν μια πιο ανάλαφρη αμφίεση, ιδίως για το καλοκαίρι. Μια κομψή βερμούδα ή ένα υφασμάτινο παντελονάκι με ασορτί πουκαμισάκι ή μπλουζάκι και μπουφανάκι σε ανάλαφρα υφάσματα μπορεί να αποδειχτεί τελικά η ιδανική επιλογή για την βάπτιση. Την εμφάνιση συμπληρώνει τις περισσότερες φορές το καπέλο. Μια ζώνη ή τιράντες για το παντελόνι θα κάνουν τον μπέμπη σας να δείχνει ένας «καθώς πρέπει» κομψός μικρός κύριος.

 

602479_384118444981952_1246167912_nΔεν έχετε βρει ακόμα βαφτιστικά δώρα για το βαφτιστήρι σας?Βρείτε τις καλύτερες ιδέες για δώρα βάπτισης στο Melisway.

Στο Melisway θα βρείτε πετσέτες, ρουχαλάκι, κονκάρδες και πολλά δώρα που θα κάνουν την βάπτιση του πνευματικού παιδιού σας μοναδική!superduperlogo

 

Print Friendly, PDF & Email