Logo
Menu 

Θεατρική Παράσταση Το Παραμύθι του Μεγαλέξανδρου

Το Mediterranean Cosmos σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ παρουσιάζει μέρος της θεατρικής παράστασης « Το Παραμύθι του Μεγαλέξανδρου », το Σάββατο 9/11 στις 12:00, στην Μπλε Πλατεία του εμπορικού κέντρου!

Θεατρική Παράσταση Το Παραμύθι του Μεγαλέξανδρου

Απολαύστε αποσπάσματα της συναρπαστικής παράστασης που θα μαγέψει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους θεατές ενώ ταυτόχρονα θα τους γνωρίσει τον σπουδαίο ήρωα, τη ζωή, τη δράση του αλλά και τους θρύλους που τον περιβάλλουν, μόνο στη… σκηνή του Mediterranean Cosmos!

Μια παράσταση γεμάτη από τη δύναμη, τη σκέψη, το όραμα αλλά και τα μυθικά στοιχεία για τη ζωή ενός νέου που σημάδεψε με την προσωπικότητά του την ιστορία όλου του κόσμου.

Οι βασιλιάδες-γονείς του, ο Φίλιππος και η Ολυμπιάδα, ο δάσκαλός του ο Αριστοτέλης, το αδάμαστο άλογό του ο Βουκεφάλας, η πριγκίπισσα Ρωξάνη, ο Ηφαιστίωνας αλλά και εξωπραγματικά πρόσωπα, όπως η γοργόνα, η αδερφή του, θα πάρουν από το χέρι τους μικρούς μας θεατές και θα τους ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού μοναδικά ελληνικού!

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά: Πολυάννα Παρασκευά
Κουστούμια: Πέννυ Άμπλα
Κίνηση: Σταύρος Αποστολάτος
Φωτισμοί: Χρήστος Γιαλαβούζης
Βοηθός σκηνοθέτη: Άρης Βέβης, Αναστασία Μπάρκα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ασλιχανίδου Ντέπυ, Γραικού Πέννυ, Κλωντήρας Νικόλας, Κοντέλης Ιωάννης, Μυλωνάς Κων/νος, Παπαζήσης Πέτρος, Σισμανίδου Έφη

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Κυριακή πρωί στις 11:00, στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ.

Print Friendly, PDF & Email