Logo
Menu 

Θεατρική Παράσταση Περσέας και Ανδρομέδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη

Η δύναμη των αρχαιοελληνικών μύθων ζωντανεύει και αυτόν τον χειμώνα στη θεατρική σκηνή, δια χειρός Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

perseaskandromeda-gia-mamades.gr-photo-theatra

Η παράσταση Περσέας και Ανδρομέδα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία τους θεατές της.
Το παραμύθι του Περσέα ξεκινάει από μια χρυσή βροχή που περιέχει μέσα της τον Δία. Το αγκάλιασμα της χρυσής αυτής βροχής με τη Δανάη, την πεντάμορφη βασιλοπούλα απ΄ το Άργος , θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, ένα θεϊκό μωρό, που μεγαλώνοντας θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του , ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι στη Σέριφο , το πανέμορφο νησί κι εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος καλός για το μικρό Περσέα. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος γεμάτος εκπλήξεις , περιπέτειες και αγωνία…
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Από τον Νοέμβριο του 2013
Κάθε Κυριακή στις 11:30 & στις 15:30 τηλ.επικ.6937887304

Print Friendly, PDF & Email