Logo
Menu 

Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5-8 Ετών

«Παίζοντας με τον μικρό δράκο Καρύδα!» Μια εκδήλωση για παιδιά 5-8 ετών, με αφορμή τη σειρά των βιβλίων Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ, που θα πραγματοποιήθει στο Πολυχώρο Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη.

Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά  5-8 Ετών

Ελάτε να ακολουθήσουμε τον μικρό Δράκο Καρύδα και τους φίλους του στις φοβερές περιπέτειές τους! Μια φανταστική περιπέτεια σας περιμένει και εσάς, κατά την οποία θα πρέπει να αναζητήσετε έναν παράξενο θησαυρό μέσα στις πυκνές φυλλωσιές των αιωνόβιων πανύψηλων δέντρων της ζούγκλας. Ακολουθήστε το πιο έξυπνο μικρό δρακάκι, οπλιστείτε με θάρρος και ελάτε να παίξουμε και να εξορμήσουμε στα μυστικά της ζούγκλας!

 Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 27 Απριλίου). Είσοδος ελεύθερη.

 Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στις 10:30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

 Πολυχώρος  Οξυγόνο

Ολύμπου 81, 54631, Θεσ/νίκη

 τηλ :2310260085

 

 

Print Friendly, PDF & Email