Logo
Menu 

Δυο Νέες παραστάσεις για παιδιά από την Κα Κάρμεν Ρουγγέρη

Δύο νέες παραγωγές και πάλι από την Καρμεν Ρουγγέρη και συνεργάτες της. Δύο παραγωγές που ψήφισαν και πάλι τα ίδια τα παιδιά την προηγούμενη χρονιά.

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis- payikes θεάτρες parastaseis karmen rouggerh 2018_2019

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης : Αργοναυτική Εκστρατεία
Στο θέατρο Κιβώτου : Το Βαλς με τα Παραμύθια

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis- tovalsmetaparamithia-theatrogiapaidia-karmenrouggerh 2018 2019

Και στις δύο παραγωγές το κείμενο υπογράφει το Καρμεν Ρουγγέρη, ενώ στην Αργοναυτική εκστρατεία ο Καρμεν Ρουγγέρης και η Χριστίνα Κουλουμπή υπογράφουν τη σκηνοθεσία.

Στην «Αργοναυτική Εκστρατεία» το έργο μας θα ξεκινήσει με τον μύθο του Φρίξου και της Έλλης ώστε να καταλάβουν τα παιδιά τι ακριβώς είναι το χρυσόμαλλο δέρας.
Από κει και ύστερα θα παρακολουθήσουν τη γέννηση του Ιάσονα.Το μεγάλωμα του δίπλα στον Κένταυρο Χείρωνα. Θα μάθουν ακόμα πώς και από ποιον κατασκευάστηκε η Αργώ.Πώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιάσονα όλα τα αντρειωμένα παλικάρια της Ελλάδας.Ύστερα, μαζί με τους Αργοναύτες θα ταξιδέψουν  μέχρι την Κολχίδα.Εκεί ο Ιάσονας θα γνωρίσει την Μήδεια, η οποία και θα τον βοηθήσει να πάρει το χρυσόμαλλο Δέρας.Και βέβαια όλα αυτά θα είναι μελετημένα και τεκμηριωμένα μέσα από την υπέροχη Ελληνική μυθολογία μας.
Η μουσική στην παράσταση αυτή θα είναι εμπνευσμένη από τις μελωδίες και τα τραγούδια του Πόντου.

Στο «Βαλς με τα παραμύθια» η Κάρμεν Ρουγγέρη θα γνωρίσει αυτή την φορά στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΣ τον Γιόχαν Στράους και την υπέροχη μουσική του μέσα από έξι επιλεγμένα παραμύθια που αναδεικνύουν τις πραγματικές αξίες της ζωής όπως είναι: η Αγάπη, η Συνέπεια, η Εντιμότητα, η Συνεργασία, η Υπευθυνότητα και η Καλοσύνη…..

Και στα δυο έργα τα σκηνικά και τα κοστούμια πολύχρωμα, παραμυθένια και προσεγμένα στην λεπτομέρεια, υπογράφει όπως πάντα η Χριστίνα Κουλουμπή, την κίνηση, τις χορογραφίες και τους φωτισμούς ο Πέτρος Γάλλιας, την μουσική προσαρμογή ο Αντώνης Δελαπόρτας και τους στίχους ο Ανδρέας Κουλουμπής.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την πρώτη δεκαήμερα του Νοεμβρίου.
Πληροφορίες :   www.karmenrouggeri.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις – Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης : 215 5508270 – 210 3418579 -210 3418550 – e-mail: k.rouggeriskini1@gmail.com
Πληροφορίες – Κρατήσεις – ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ : 210 3417000 – 6945373097 – 6944273923 –

e-mail: k.rouggeriskini2@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email