Logo
Menu 

Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες & Thunderstruck

Η ταινία Αεροπλάνα 2 είναι εδώ και ετοιμάζεται να σας απογειώσει…

“Με τη βροντή έρχεται ο κεραυνός και με τον κεραυνό έρχεται η φωτιά ”
Γουιντλίφτερ ( Eλικόπτερο βαρέως τύπου ινδιάνικης καταγωγής που διαισθάνεται τις φωτιές πριν εκδηλωθούν)

Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες & Thunderstruck

To “Thunderstruck” των Αυστραλών AC/DC, η τεράστια ροκ επιτυχία του 1990, είναι το αναπάντεχο τραγούδι που συνοδεύει τη νέα ταινίακινουμένων σχεδίων της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες. Ο γεμάτος ηλεκτρική ενέργεια ήχος του Thunderstruck απογειώνειτις περιπέτειες των ηρωικών χαρακτήρων που παλεύουν με τη φωτιά: του Ντάστι, που από πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας γίνεται πυροσβεστικό αεροσκάφος, του ελικόπτερου Μπλέιντ, της ζωηρής Ντίπερ που είναι ένα γενναίο ιπτάμενο δεξαμενόπλοιο, του Γουίντλίφτερ και της ατρόμητης παρέας τους.

O σκηνοθέτης της ταινίας Bobs Gannaway σχολιάζει πως «η μουσική στην ταινία παίζει τεράστιο ρόλο και λέει πάρα πολλά. Είναι δραματική, έχει πλούσιο φάσμα και σε εκπλήσσει: τη μία ακούς ένα συναρπαστικό ορχηστρικό κομμάτι και την επόμενη ροκάρεις με το Thunderstruck των AC/DC». Ο μύθος λέει πως ο Angus Black, ο εμβληματικός frontman του συγκροτήματος, είχε την ιδέα για το τραγούδι όταν ένα αεροπλάνο στο οποίο επενέβαιναν οι AC/DC χτυπήθηκε από κεραυνό (χωρίς να πάθει καμία ζημιά). H Disney έχει προϊστορία με το συγκρότημα, καθότι το τραγούδι τους Back in Black χρησιμοποιήθηκε στο τρέιλερ για τον Iron Man, ενώ για τον Iron Man 2 πολλά διάσημα τραγούδια τους συγκρότησαν ολόκληρο το σάουντρακ της ταινίας.

Σύνοψη: O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

28 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Δείτε το trailer στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=6CBzJtxvCY4

 

Print Friendly, PDF & Email