Logo
Menu 

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις προσκλήσεις για τον “Εγωιστή Γίγαντα”

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική Παράσταση “Εγωιστής Γίγαντας” στο θέατρο Coronet!

Tα ονόματα των 3 τυχερών που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής  17/01 στις 11: 30 είναι:

  • Γιώργος Καλαράς
  • Μιχάλης Πενής
  • Πηνελόπη Αθανασίου

 

gia-mamades.gr-photo - paidiko theatro - egwisths gigantas sto theatro coronet  ΓΙΓΑΝΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τρυφερή ιστορία,  “Ο Εγωιστής Γίγαντας” του Όσκαρ Ουάιλντ, εμπλουτισμένη με χορό και τραγούδι, διαδραστικά οδηγεί τον μικρό  θεατή στην αντίδραση ενάντια στον εγωισμό και την αδικία.  Δεν είναι τυχαίο ότι επάξια έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές κοινού.

Λίγα λόγια για το έργο:
Κάπου στην Βόρεια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Σ’ αυτόν τον κήπο, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν, γιατί στην μικρή τους πόλη, δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος.
Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος από τις φωνές τους τα διώχνει και βάζει φράκτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς.  Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει …Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεται  το Χιόνι, η Παγωνιά, το Χαλάζι και ο Βοριάς.  Ο πανέμορφος κήπος μεταβάλλεται σ’ ένα απέραντο  χειμωνιάτικο , παγωμένο τοπίο .  Άραγε, το γέλιο ενός παιδιού, θα μπορέσει να λιώσει την παγωμένη καρδιά ενός ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ;

gia-mamades.gr-photo - psyxagwgia - paidiko theatro - egwisths gigantas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέατρο Coronet, Φρύνης 11 & Υμηττού , Παγκράτι , 210 7012123, www.coronet.gr

Print Friendly, PDF & Email