Logo
Menu 

Καθαρισμός Μύτης για Μωρά

Πόσο μπορεί ένα μωρό με βουλωμένη μύτη να κρατήσει την αναπνοή του; Μάθετε πως ο καθαρισμός μύτης για μωρά γίνεται παιχνδάκι.

Καθαρισμός Μύτης για Μωρά
Επειδή τον 1ο χρόνο της ζωής τους, τα μωρά δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους, οι παιδίατροι συνιστούν τη χρήση φυσιολογικού ορού. Ο αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός Physiodose, Νο. 1 στην Γαλλία, θα σας συνοδέυσει από την 1η μέρα της γέννησης του μωρού σας.  Συσκευασμένο σε φιαλίδια μιας δόσης, το PHYSIODOSE είναι ασφαλές, χωρίς συντηρητικά και εύκολο στη χρήση.
Πως Καθαρίζει τη Μύτη του το Παιδί σας;
Το PHYSIODOSE είναι Φυσιολογικός Ορός για τη Βουλωμένη Μύτη του Μωρού, των παιδιών και των ενηλίκων, και  μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για την πλύση της ρινικής κοιλότητας αλλά και των ματιών 1 έως 6 φορές, σύμφωνα με τις ανάγκες.

Ενδείκνυται όμως και για 3 άλλες χρήσεις:

• Για την πλύση  των αυτιών

• Για τον καθαρισμό τραυμάτων

• Για την αραίωση προϊόντων εισπνοής στα πλαίσια θεραπείας με αερόλυμα (αεροζόλ).

 

ΔΩΡΑ στο φαρμακείο, για τις μητέρες!

Τον Σεπτέμβριο, στα φαρμακεία, το Physiodose είναι ακόμα πιο κοντά σε όλες τις μητέρες και σας προτείνει την καλύτερη προσφορά της χρονιάς:  με κάθε συσκευασία με 30 αμπούλες φυσιολογικού ορού, εκτός από μία καλύτερη τιμή, σας προσφέρει 3 εξαιρετικής ποιότητας τετράδια για το σχολείο, για τα μεγαλύτερα παιδιά!

www.physiodose.com

Print Friendly, PDF & Email