Logo
Menu 

Ρολάκια με Τυρί και Γαλοπούλα

Μοναδικά αλμυρά ρολάκια με λεπτά φύλλα και λαχταριστή τραγανή υφή. Μια εύκολη συνταγή μαγειρικής για τα πιο νόστιμα ρολάκια με τυρί και γαλοπούλα.

Ρολάκια με Τυρί & Γαλοπούλα

Υλικά συνταγής:

1 πακέτο φύλλα κρούστας για πίτες

Για τη Γέμιση:

250γρ. κίτρινο τυρί,
10 φέτες γαλοπούλα, λάδι

Για το Στόλισμα:

Δεντρολίβανο

Συνταγή:

Κόψτε το κίτρινο τυρί σε λεπτές φέτες χρησιμοποιώντας το τρίφτη και το φύλλο κρούστας σε λωρίδες πάχους 8-10εκ. Σε κάθε λωρίδα τυλίξτε λίγο τυρί και 1/3 φέτας γαλοπούλα. Για να στερεώσετε την άκρη περάστε το φύλλο με ένα βρεγμένο πινελάκι. Βουτυρώστε το φύλλο και ψήστε στους 180°C 30-35’ μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο. Σερβίρετε τα ρολάκια μας ζεστά σε ένα πιάτο και στολίστε το πιάτο σας με λίγο δεντρολίβανο.

Print Friendly