Logo
Menu 

Συνταγή Ντιπ για Λαχανικά και Πατατάκια

Τα ντιπ – οι σάλτσες για να βουτάμε τα Λαχανικά, Πατατάκια ή τα Νάτσος- είναι μια καλή ιδέα για ορεκτικό ή σνακ. Σας προτείνουμε 3 διαφορετικές συνταγές για ντιπ που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Ντιπ Λουλούδι για Νάτσος

Συνταγή Ντιπ για Γουακαμόλε

Το κλασικό ντιπ με αβοκάντο που έχει πολλούς φίλους.

Για ένα φλιτζάνι θα χρειαστείτε: 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι χυμό μισού λεμονιού αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά μισή ψιλοκομμένη ντομάτα.

Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα λειώνετε με το πιρούνι. Προσθέτετε όλα τα υλικά, ανακατεύετε και σκεπάζετε το μπολ με το ντιπ με πλαστική μεμβράνη μέχρι να σερβιριστεί, για να μη μαυρίσει.

Συνταγή Ντιπ για Σάλτσα « Ελ Ζόρο»

Η κόκκινη σάλτσα που ταιριάζει με όλα.

Για 1 φλιτζάνι θα χρειαστείτε: 1 πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κρεμμύδι τριμμένο ρίγανη 1 σκόρδο 2 κουταλιές ξύδι αλάτι 1 κουταλάκι λάδι κολίανδρο ψιλοκομμένο.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και η σάλτσα είναι έτοιμη.

Συνταγή Ντιπ για Σάλτσα με τυρί

Τα νάτσος με τυρί μας θυμίζουν λίγο σινεμά! Ας δοκιμάσουμε να φτιάξουμε αυτή τη σάλτσα στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε: 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο 2 κουταλιές της σούπας γάλα λίγο πιπέρι.

Λιώνετε το τυρί σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε το γάλα ανακατεύοντας συνέχεια. Όταν το μείγμα γίνει σαν κρέμα, το κατεβάζετε από τη φωτιά και το σερβίρετε σε μπολ.

Print Friendly