Logo
Menu 

Εκδήλωσεις για Παιδιά στο Public πριν τη Νέα Σχολική Χρονιά

Τα Public υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων  για παιδιά δημοτικού και τους γονείς τους. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα public που βρίσκεται δίπλα σας και διασκεδάστε παρέα με τα παιδιά συμμετέχοντας σε μια από τις παρακάτω εκδηλώσεις : 

gia-mamades.gr-photo-mamades- nea ekdhlwseis -ekdhlwseis gia paidia sto publi- nea sxolikh xronia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακαδημία Γονέων

Τα Public και οι Εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν στην Ακαδημία Γονέων, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν τη νέα σχολική χρονιά με τη συμμετοχή και συμβολή ψυχολόγων – ψυχοθεραπευτών και γνωσιακών θεραπευτών.

 CITYDIY: Φτιάξε τη δική σου μοναδική τσάντα

Στόλισε το καινούργιο σου σακίδιο CITY με χάνδρες, κουμπιά, τρουκς και πολλή φαντασία μαζί με τους καλλιτέχνες του CITYbackpacks DIY Project!

 Δημιούργησε με πλαστοζυμαράκια PlayDoh και με τα δημιουργικά προϊόντα της Dohvinci!

Γνώρισε τα νέα PlayDoh και τη νέα σειρά προϊόντων δημιουργίας Dohvinci στα καταστήματα Public και φτιάξε μοναδικές δημιουργίες: παγωτά, γλυκά, φαγητά και ό,τι άλλο φανταστείς!

Sticky Art

Αγόρασε προϊόντα Postit® σε μειωμένες τιμές, και γύρισε σπίτι με το σκίτσο σου! Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης-σκιτσογράφος, σε περιμένει στα καταστήματα Public προκειμένου να δημιουργήσει καρικατούρες γεμάτες έμπνευση και φαντασία!

Γίνε ζωγράφος!

Έλα στα καταστήματα Public και ζωγράφισε! Έργα του Μιρό, του Keith Haring και άλλων γνωστών ζωγράφων περιμένουν τα παιδιά να τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους!

 Εσείς, από ποιο βιβλίο είστε;

Μία περίεργη φιγούρα, βγαλμένη θαρρείς από μία άλλη εποχή κυκλοφορεί στα καταστήματα Public. Δε μιλάει, αλλά παίζει μουσική, δεν είναι από εδώ, αλλά από ένα βιβλίο! Μπορεί κανείς να τον βοηθήσει;  Ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για παιδιά, που συνδυάζει τη μουσική με τη παντομίμα.

 Μαγειρεύοντας ιστορίες

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας τη γεύση πλάθουν τα δικά τους παραμύθια, δίνουν ζωή στον ήρωα της φαντασίας τους, εξελίσσουν την περιπέτεια της ιστορίας και της δίνουν το τέλος που εκείνα επιθυμούν.

Αναζήτησε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων των Public στο Public blog http://blog.public.gr.

Print Friendly, PDF & Email