Logo
Menu 

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ

Χριστούγεννα … τώρα είναι η εποχή της δημιουργίας στο σπίτι. Ήρθε η ώρα που μαζευόμαστε όλοι μαζί, μαγειρεύουμε, φτιάχνουμε γλυκά, διακοσμούμε και πιο πολύ από όλα, ανοίγουμε το σπίτι μας στην οικογένεια και τους φίλους μας.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα η ΙΚΕΑ δημιούργησε γιορτινές συλλογές που αρέσουν και σε αυτούς που προτιμούν κάτι πιο παραδοσιακό, αλλά και σε αυτούς που θέλουν μια πιο μοντέρνα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εργαλεία Ζαχαροπλαστικής

Δημιουργήστε γιορτινό κλίμα, εμπλέκοντας τα παιδιά στην προετοιμασία των γιορτινών κερασμάτων. Με εργαλεία ζαχαροπλαστικής εύκολα στη χρήση, όπως φορμάκια κοπής, φόρμες για σοκολατάκια και ζύμες (ε… και λίγη βοήθεια) θα δημιουργήσουν αξέχαστες λιχουδιές, αλλά και στιγμές!

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορδέλες και Περιτυλίγματα Δώρων

Τι κι αν είναι λίγο ακατάστατα;

Με μερικά χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες, χρώματα και άλλα υλικά, τα παιδιά μπορούν να τυλίξουν τα δώρα τους με πολύ αγάπη
(αλλά και … να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ!

Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός
Προσθέστε λάμψη στις γιορτές με διακοσμητικό φωτισμό. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε φωτάκια έτοιμα να τα κρεμάσετε στο
χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και αυτό το υπέροχο φωτιζόμενo  χαλάκι που θα ομορφύνει το κλίμα των γιορτών!

gia-mamades.gr-photo- mamades- nea - eidhseis-xristougenniatikes protaseis apo ta ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιορτινό Τραπέζι

Στρώστε και διακοσμήστε το γιορτινό τραπέζι με σκεύη, υφάσματα και φωτισμό από την ΙΚΕΑ. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σερβίρετε ένα υπέροχο γεύμα, δίσκους και βάσεις σερβιρίσματος για να αναδείξετε τις σπιτικές λιχουδιές σας, αλλά και έξυπνες ιδέες διακόσμησης για να μεταφέρετε και το γιορτινό κλίμα και στο τραπέζι σας!

Print Friendly, PDF & Email