Logo
Menu 

Πώς να Ξεμπερδέψετε τις Αλυσίδες σας

Πόσες φορές έχετε ντυθεί για να βγείτε και θέλετε να βάλετε την αγαπημένη σας αλυσίδα αλλά βλέπετε ότι είναι μπερδεμένη. Οι αλυσίδες είναι πάρα πολύ εύκολο να μπερδευτούν μεταξύ τους ιδιαίτερα όταν είναι πολύ λεπτές και βρίσκονται σε μικρό κουτάκι. Αν  οι κόμποι είναι δύσκολο να λυθούν με τα δάχτυλα μην πανικοβάλλεστε ότι χάσατε το αγαπημένο σας κόσμημα γιατί η λύση που σας προτείνουμε είναι πραγματικά πολύ εύκολη.

Το ξεμπέρδεμα μιας αλυσίδας συνήθως απαιτεί πολύ κόπο και υπομονή, αλλά με λίγο μόνο ταλκ μπορεί να γίνει μια διαδικασία πραγματικά εύκολη. Προσοχή μην τραβάτε τις αλυσίδες έτσι δεν θα αφαιρέσετε τους κόμπους από μια αλυσίδα, παρά μόνο σφίγγετε περισσότερο τους κόμπους και είναι πιο δύσκολο να ξεμπερδέψουν. 

Πώς να Ξεμπερδέψετε τις Αλυσίδες σας

Εκτέλεση:

Κόβετε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και το τοποθετείτε σε μια επίπεδη επιφάνεια. Έπειτα βάζετε αρκετή ποσότητα ταλκ στα χέρια σας και με τα δάχτυλά σας αρχίζετε να τρίβετε προσεκτικά την αλυσίδα μέχρι οι κόμποι να διαλυθούν σιγά σιγά. Αφού έχετε καταφέρει να ξεμπερδέψετε την αλυσίδα σας, την ξεπλένετε με λίγο νερό και την σκουπίζετε καλά για να φύγουν τα υπολείμματα από το ταλκ.

 

Print Friendly, PDF & Email