Logo
Menu 

Νέο Παιδικό Γιαούρτι Κρι- Κρι με Σούπερ Γεύση

Ένα νέο προϊόν ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των παιδικών γιαουρτιών της Κρι Κρι συνεχίζοντας την on pack συνεργασία με δημοφιλείς παιδικούς ήρωες. Η αγαπημένη ηρωίδα ‘Πέππα το Γουρουνάκι’ έρχεται στο πιο παιχνιδιάρικο γιαουρτάκι για να ξετρελάνει τα παιδιά και να προσφέρει μια υγιεινή επιλογή στις μαμάδες.

Το νέο παιδικό γιαούρτι ‘Πέππα το Γουρουνάκι’ έχει γεύση μήλο, αχλάδι, μπανάνα (από τις πιο οικείες γεύσεις για τα παιδιά προσχολική ηλικίας) και όπως όλα τα παιδικά γιουρτάκια της Κρι Κρι, είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο και βιταμίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, συμβάλλει στην ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών και φέρει την εγγύηση ποιότητας Κρι Κρι, που αποτελεί πολύτιμο οδηγό και σύμμαχο της μαμάς. Η συνεργασία με τη δημοφιλή ηρωίδα Πέππα δίνει έμφαση στις αξίες της οικογένειας και της φιλίας και κάνει το γιαούρτι ακόμα πιο αγαπητό στα παιδιά.

Η οικογένεια παιδικών γιαουρτιών Κρι Κρι Kids φέρει όλη την κληρονομιά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη μάρκα για τη δημιουργία προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Με την προσθήκη του νέου προϊόντος η κατηγορία απευθύνεται πλέον και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Όλη η σειρά παιδικών γιαουρτιών Κρι Κρι Kids περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για ισορροπημένη παιδική διατροφή, αποτελώντας μια υγιεινή απόλαυση για τα παιδιά.

Η συνεργασία με την μοναδική ‘Πέππα’ επεκτείνεται και στο παγωτό, με το νέο κυπελάκι βανίλια – σοκολάτα και δώρο απίθανα αυτοκόλλητα.

Print Friendly, PDF & Email