Logo
Menu 

Καταργήστε τη χαλάρωση σε 40’

Ανώδυνα, γρήγορα και χωρίς χειρουργείο, τα νήματα PDO είναι η νέα λύση που χαρίζει σφιχτούς γλουτούς και επίπεδη κοιλιά.

gia-mamades.gr-photo-mamades-omorfia-antimetwpiste th xalarwsh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι περισσότερες μαμάδες το γνωρίζουμε καλά. Η εγκυμοσύνη μπορεί να μας χάρισε το ομορφότερο δώρο της ζωής μας, αλλά άφησε καθοριστικά το στίγμα της στην κοιλιά μας που πλέον είναι πλαδαρή και γεμάτη χαλάρωση. «Είναι απολύτως φυσιολογικό οι μύες να χαλαρώνουν εξαιτίας της διάτασης που έχουν υποστεί επί 9 μήνες. Επομένως, η χαλάρωση αυτή δεν είναι μόνο δερματική, αλλά αφορά και άλλους ιστούς και δεν αντιμετωπίζεται με συσφιγκτικές κρέμες και γυμναστική» εξηγεί η δερματολόγος δρ. Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser.

Ποια είναι λοιπόν η θεραπεία για τη χαλάρωση; Όπως επισημαίνει η δρ. Τσιατούρα «η πιο σύγχρονη μη χειρουργική μέθοδος που πολεμά τη χαλάρωση του δέρματος είναι τα νήματα PDO. Αυτά είναι απορροφήσιμα ράμματα από πολυδιοξανόνη, δεν προκαλούν παρενέργειες και ανορθώνουν τους ιστούς την ίδια στιγμή που εισάγονται κάτω από το δέρμα. Τα νήματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς το επόμενο διάστημα ο οργανισμός αντιδρά στο ξένο σώμα με αυτό τον τρόπο». Συνήθως τα νήματα PDO εισάγονται στην προβληματική περιοχή χωρίς τοπική αναισθησία, άλλοτε όμως η δερματολόγος εφαρμόζει πριν μια αναισθητική κρέμα. Σε κάθε περίπτωση η μέθοδος είναι αναίμακτη και μη χειρουργική.

Τα νήματα PDO διατίθενται σε διάφορα μήκη και ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστούν επιλέγεται το ιδανικό. Η μέθοδος ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο πρόσωπο, το λαιμό, τα μπράτσα, το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο 1,5 χρόνο και το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν.

Δείτε στο βίντεο πώς χρησιμοποιούνται τα νήματα:
https://www.youtube.com/watch?v=o0Lyb6oeC-s

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451, www.cosmeticdermamedicine.gr

Δερματολόγος δρ. Αμαλία Τσιατούρα
gia-mamades.gr-photo-mamades-omorfia-kytarritida

 

Print Friendly, PDF & Email