Logo
Menu 

Ιδέες για Spa στο Σπίτι

Ιδέες για Spa στο ΣπίτιΙδέες για Spa στο Σπίτι
Αφιερώστε μια μέρα για τον εαυτό σας! Καθίστε στο σπίτι και φτιάξτε την διάθεσή σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά κάνοντας home spa!

1. Μπείτε στη Μπανιέρα

Ένα ζεστό μπάνιο μας βοηθάει πάντα να χαλαρώσουμε. Γεμίστε την μπανιέρα με χλιαρό νερό, ρίξτε το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο που θα φροντίσει το δέρμα σας!

2. Ενυδατώστε το δέρμα σας

Μετά το μπάνιο το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση. Απλώστε μπόλικη από την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα σε όλο σας το δέρμα και αφήστε την να απορροφηθεί. Αν δεν έχετε ενυδατική κρέμα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας ένα ενυδατικό λάδι, βάζοντας σε ένα μπουκαλάκι 120γρ. λάδι και 40 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή πορτοκαλιού.

3. Scrub προσώπου με ζάχαρη
Τώρα σειρά έχει το πρόσωπο. Καθαρίζετε το πρόσωπό σας με γαλάκτωμα και σαπούνι και σε ένα μπολ βάζετε λίγο ζάχαρη. Βρέχετε με λίγο νερό την παλάμη σας , τη βουτάτε σε ένα μπολ με ζάχαρη και αρχίζετε να κάνετε με κυκλικές, απαλές κινήσεις «μασάζ» στο πρόσωπό σας! Κάντε το για περίπου 8 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και απλώστε μια ενυδατική κρέμα.

4. Ποδόλουτρο για αναζωογόνηση
Αναζωογονήστε τα πόδια σας κάνοντας ένα ποδόλουτρο με χλιαρό νερό . Βάλτε λίγο χλιαρό νερό στη λεκάνη, ρίξτε μια κουταλιά μέλι & 1 κουταλιά υγρό σαπούνι και αφήστε τα πόδια σας για 10-15 λεπτά!

 

Print Friendly, PDF & Email