Συνταγή Ριζότο Με Λαχανικά σε Σχήμα Λαγού
Μια Πασχαλινή Συνταγή Ριζότο Με Λαχανικά σε Σχήμα Λαγού ιδανική για κάθε παιδικό πάρτι αλλά για το μπουφέ του πασχαλινού τραπεζιού για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους.
Υλικά Συνταγής:
Λαχανομπουκιές με μπρόκολο, ελιές, τοματίνι , φρέσκο κρεμμύδι, ρύζι
Συνταγή:
Ψήστε τις λαχανομπουκιές στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15′ λεπτά και βράστε το ρύζι της αρεσκείας σας. Σχηματίστε με το ρύζι το κεφάλι του λαγού . Προσθέστε λαχανομπουκιές για αυτάκια , ελιές για μάτια, ντοματίνι για μυτούλα, και φρέσκο κρεμμύδι για μουστάκια. Τ΄λος προσθέστε λαχανομπουκιές για παπιγιόν και ο λαγός σας είναι έτοιμος!