Logo
Menu 

Τριήμερο Φεστιβάλ Δημιουργίας για Παιδιά

Ένα τριήμερο Φεστιβάλ χαράς και δημιουργίας για παιδιά ηλικίας από 2 ως 14 χρόνων, διοργανώνουν ο παιδικός σταθμός Μικρό Σχολείο – Microschool , το εργαστήρι ζωγραφικής Αμελί και το εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, από τις 7 μέχρι τις 9μ.μ., στην καταπράσινη αυλή του παιδικού σταθμού «Μικρό Σχολείο- Microschool», στους Νέους Επιβάτες.

Τριήμερο Φεστιβάλ Δημιουργίας για Παιδιά

Το Φεστιβάλ για παιδιά είναι μια συλλογική δημιουργική προσπάθεια ή μάλλον είναι μια συλλογική προσφορά χαράς. Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά και τους γονείς τους, να διαπιστώσουν πως η δημιουργία δεν είναι μόνο αφορμή έκφρασης, γνωριμίας, επικοινωνίας , αλλά πάνω απ’ όλα είναι πηγή χαράς. Οι τρεις προαναφερόμενοι διοργανωτές αποφάσισαν να υλοποιήσουν αυτή την εκδήλωση, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τη μουσική, να τραγουδήσουν τα χρώματα και να ζωντανέψουν παραμύθια του μεγάλου καλλιτέχνη και παραμυθά Eric Carle.

Εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικές δράσεις, αλλά και θεατρικό παιχνίδι με αφορμή τα πασίγνωστα παραμύθια του Εric Carle, θα ενθουσιάσουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά, καθώς όλα μπορούν να βρουν τη θέση τους και να εκφραστούν δημιουργικά με όποια μορφή τέχνης επιλέξουν. Το θέατρο, η μουσική και η ζωγραφική συναντιούνται και ο καθένας από τους διοργανωτές, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς , θα έχει τη χαρά σε αυτό το φεστιβάλ να μοιραστεί με τα παιδιά τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτόν τον καιρό.

Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας και τους φίλους τους για να δημιουργήσουμε μαζί και να θαυμάσουμε τις δημιουργίες άλλων παιδιών. Θα υπάρχει ρόλος για κάθε παιδί, χρώματα και υλικά να εκφραστεί, ήχοι και μελωδίες για τραγουδήσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Μικρό Σχολείο- Microschool»
25ης Μαρτίου 42, Νέοι Επιβάτες,
2392075225

Print Friendly, PDF & Email