Logo
Menu 

Εργαστήρια για παιδιά στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, πιστός –όπως κάθε χρόνο– και τη νέα σεζόν κοντά σας, με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δράσεων για μικρούς, διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια που θα ταξιδέψουν τη φαντασία των παιδιών μέχρι τα πέρατα του κόσμου, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους και θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου δίνουμε προτεραιότητα στο παιδί

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος

Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2014. 

Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις). Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 18:30 έως τις 19:30

Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι και τη δράση τούς δίνεται η ευκαιρία να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα.

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς Ο μικρός φιλόσοφος. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά). Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ.

 

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής

Ένα εργαστήρι έξι συναντήσεων για παιδιά 8-10 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη.

Ημερομηνίες: Σάββατο 4 και 18 Οκτωβρίου, 8 και 22 Νοεμβρίου, 6 και 20 Δεκεμβρίου 2014

Κόστος: 80 € για κάθε παιδί -70 € για αδέρφια- (και για τις έξι συναντήσεις). Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 10:30 έως τις 12:00

Αξιοποιώντας τη φαντασία των παιδιών το εργαστήρι αποβλέπει στην εξοικείωσή τους με τα βιβλία, ειδικότερα με τις διαδικασίες της ανάγνωσης και της γραφής.

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή το βιβλίο 1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο του Φιλίπ Μπρασέρ. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά). Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 70 ευρώ.

 

Η Κωνσταντίνα, οι αράχνες κι εγώ

Εργαστήρι εκπαιδευτικού δράματος τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 8-12 ετών με την ηθοποιό, σκηνοθέτρια και θεατροπαιδαγωγό Βαλεντίνα Παπαδημητράκη

Ημερομηνίες: Παρασκευή 10, 17, 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2014

Κόστος: 80 € για κάθε παιδί -70 € για αδέρφια- (και για τις τέσσερις συναντήσεις). Διάρκεια κάθε συνάντησης: 2 ώρες, από τις 18:30 έως τις 20:30 μ.μ. (γίνεται μικρό διάλειμμα). Μέσω της θεατρικής τέχνης, με αυτοσχεδιασμό, παιχνίδι ρόλων, λόγο και κίνηση, το εργαστήρι επιδιώκει να παροτρύνει τα παιδιά σ’ ένα ταξίδι κατανόησης του κόσμου και του εαυτού τους.

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα παιδικό βιβλίο της Άλκης Ζέη. Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)  Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 70 ευρώ.

 

Πολυχώρος Μεταίχμιο , τηλ  211 3003580  

 

Print Friendly, PDF & Email