Logo
Menu 

Δραστηριότητες για Παιδιά 2-10 Ετών στην Παραμυθοχώρα

Πολλές Δραστηριότητες για Παιδιά 2-10 ετών έχει προγραμματίσει και για αυτό το μηνα η Παραμυθοχώρα. Ενημερωθείτε και κλείστε θέση σε ένα από αυτά! 

ArtnPlay με το μαγικό χαλί για παιδιά από 2 ετών έως 5 ετών
Το μαγικό χαλί έρχεται από την Ανατολή για να μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των κλασικών παραμυθιών. Ελάτε να πετάξουμε μαζί και να ανακαλύψουμε τα μυστικά των αγαπημένων μας ηρώων μέσα από ένα ευφάνταστο πρόγραμμα με αφήγηση, δραματοποίηση, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Στόχος του προγράμματος να ανακαλύψουν τα παιδιά τις δημιουργικές τους ικανότητες, να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, να απελευθερώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και κυρίως να διασκεδάσουν.
Κάθε Σάββατο στις 10:45 έως 11:50

Τα παραμύθια που θα μας ταξιδέψουν  είναι:

  • 23/1 «Χάνσελ και Γκρέτελ»
  • 30/1 «Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια»

gia-mamades.gr-photo-drasthriothtes gia paidia-ekpaideftika ergasthria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εργαστήρι εικαστικών για παιδιά 4 έως 10 ετών
Στο εργαστήρι εικαστικών τα παιδιά θα μάθουν να εκφράζουν την δημιουργικότητά τους μέσα από τον πηλό, την ζωγραφική, την χειροτεχνία και την κατασκευή κούκλας. Η θεματική ενότητα με την οποία θα ασχοληθούμε αυτό τον μήνα είναι «Ο Τζακ κα η μαγική φασολιά».  Αφού φτιάξαμε με πηλό την αγαπημένη αγελάδα του Τζακ στα επόμενα Σάββατα θα ασχοληθούμε με:

  • 23/1 Θα κατασκευάσουμε τη μαγική φασολιά και τον μαγικό ουρανό
  • 30/1 Θα δημιουργήσουμε την κούκλα του Τζακ και του Γίγαντα

Κάθε Σάββατο στις 11:00 έως 12:00

gia-mamades.gr-photo-drasthriothtes gia paidia 5etwn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 4 έως 8 ετών
Το θεατρικό παιχνίδι έρχεται σαν μια ολοκληρωμένη διαδικασία με καλά δομημένο περιεχόμενο να απελευθερώσει, να προτρέψει και να εμψυχώσει τα παιδιά (αλλά και τους μεγάλους) στο δρόμο της δημιουργικότητας, της φαντασίας αλλά και της μάθησης μέσα από τη μίμηση, τη μεταμόρφωση και τη χαρά του παιχνιδιού και των τεχνών.

Αυτή τη χρονιά θα παρουσιάζεται σε κάθε συνάντηση ένα «παραμύθι από κάποιο μέρος του κόσμου» που θα ταξιδεύει τα παιδιά με μουσικές, εικόνες, κουστούμια κ αντικείμενα …από τη μια άκρη ως την άλλη της.
Κάθε Σάββατο στις 12:00 έως 13:00

 

Εργαστήρι μουσικού θεάτρου για παιδιά 4 έως 10 ετών
Ένα νέο εργαστήρι με μουσική, διδασκαλία τραγουδιών, θεατρικούς και κινησιολογικούς αυτοσχεδιασμούς και πολύ χορό! Τα παιδιά θα ανακαλύψουν και θα καλλιεργήσουν τα εκφραστικά τους μέσα, θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, θα γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και θα μάθουν να  συνεργάζονται για την επίτευξη ενός κοινού στόχου: το ανέβασμα της πιο κεφάτης μουσικοθεατρικής παράσταση
Κάθε Πέμπτη στις  5:30 έως 7:00

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι απαραιτητη η κράτηση θέσης.
Τηλέφωνα κρατήσεων : 2109216346, Κιν.: 6936655925-927
Παραμυθοχώρα, Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, www.paramithohora.gr

Print Friendly, PDF & Email