Logo
Menu 

Ντετέκτιβ Κλουζ εκδήλωση για παιδιά

Τον αγαπήσατε, διαβάσατε τις περιπέτειές του, τον ακολουθήσατε και τον βοηθήσατε να διαλευκάνει μυστηριώδεις υποθέσεις,μάθατε τους φίλους και τους εχθρούς του. ΤΩΡΑ θα γνωρίσετε από κοντά τον δημιουργό του!

Ντετέκτιβ Κλουζ  εκδήλωση για παιδιά

 

 

Ο Γίργκεν Μπανσέρους,
ο συγγραφέας του ανεπανάληπτου ντετέκτιβ Κλουζ,έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκηκαι σας περιμένει όλους εσάς, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Κλουζ,την Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, στις 5 το απόγευμα,
στο ΟΞΥΓΟΝΟ.

Σας καλούμε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα του Κλουζκαι με τη βοήθεια του εμψυχωτή Κωστή Ραμπαβίλανα πάρετε μέρος σε ένα απίθανο κουίζ γνώσεων.

gia- mamades.gr-photo-mamades-nea ekdhlwseis-dedektive klooze 2

Εσείς πόσο καλά ξέρετε τον ντετέκτιβ Κλούζ και τις περιπέτειές του;
Φέρτε μαζί σας: αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη,
καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!!!

Και δεν σταματάμε εδώ.
Είκοσι από εσάς θα ανακηρυχτούν επίσημοι βοηθοί του Κλουζ
και θα κερδίσουν το καπέλο – σήμα κατατεθέν του δαιμόνιου ντετέκτιβ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! 

Για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι φίλοι του Κλουζ από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεχόμαστε ερωτήσεις. Εάν θέλετε να «ανακρίνετε» τον Κλουζ και τον δημιουργό του, Γίργκεν Μπανσέρους, στείλτε την ερώτησή σας στο info@oxygono-metaixmio.gr, έως τις 8 Μαΐου 2015, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ηλικία σας και πού μένετε. Ο συγγραφέας του Κλουζ θα απαντήσει σε είκοσι δικές σας ερωτήσεις. Οι απαντήσεις του θα βιντεοσκοπηθούν και το βίντεο θα αναρτηθεί στο www.metaixmio.gr και στο www.oxygono-metaixmio.gr. Η επιλογή των ερωτήσεων θα προκύψει με κλήρωση.

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση του ΟΞΥΓΟΝΟΥ είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο info@oxygono-metaixmio.gr με την ένδειξη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ και σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).

 

 Πολυχώρος  Οξυγόνο

Ολύμπου 81, 54631, Θεσ/νίκη

 τηλ :2310260085 

Print Friendly, PDF & Email