Logo
Menu 

Κατασκευή Μπουκαλάκια Αφρόλουτρου

Αντικαταστήστε τα συνηθισμένα μπουκαλάκια του αφρόλουτρού σας, με πολύχρωμα πλαστικά μπουκαλάκια που θα τα έχετε φτιάξει μόνοι σας!

Κατασκευή Μπουκαλάκια Αφρόλουτρου

Υλικά κατασκευής:

Πλαστικό μπουκάλι
Ακρυλικά χρώματα

Στάδια:

Διαλέξτε ένα μπουκάλι που σας αρέσει το σχήμα του. Πλήντε το και στεγνώστε το καλά. Σχεδιάστε πάνω στο μπουκάλι με μολύβι, και όταν είστε σίγουροι για το σχέδιό σας, αρχίστε να χρωματίζετε. Όταν τελειώσετε, και αφού έχει στεγνώσει, μπορείτε να το περάσετε με μία στρώση βερνίκι για να διατηρηθεί καλύτερα. Τα μπουκαλάκια για το αφρόλουτρο και το σαμπουάν του μπάνιου είναι έτοιμα!

Γνωρίζατε ότι:

250.000.000.000 πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, καταναλώνονται κάθε χρόνο, παγκοσμίως, εκ των οποίων μόνο το 24% ανακυκλώνεται; Στις ειδικές εγκαταστάσεις, χωρίζονται ανά είδος πλαστικού υλικού, πλένονται και κομματιάζονται. Από τις νιφάδες κατασκευάζονται διάφορα προϊόντα, από νέα πλαστικά μπουκάλια έως ύφασμα, επένδυση μαξιλαριών και μπουφάν. Έχει υπολογιστεί ότι πέντε πλαστικά μπουκάλια είναι αρκετά για την επένδυση ενός μπουφάν, 25 για ένα φλις παλτό ή 26 μπουκάλια για να φτιαχτεί ένα κοστούμι από πολυεστέρα. Μαζέψτε λοιπόν ότι πλαστικά μπουκάλια δεν χρησιμοποιείτε και πετάξτε τα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, βοηθώντας το περιβάλλον να «αναπνεύσει».

Print Friendly, PDF & Email